PIN Soft world Srpski

NAŠ TIM

pin computers distribucija racunarske i elektronske robe

PiN Computers je od osnivanja gradio svoju poziciju na tržištu oslanjajući se na činjenicu da uspeh preduzeća zavisi od talenta, veština i stručnosti zaposlenih i njihove sposobnosti da funkcionišu kao tim usmeren ka ostvarenju vizije.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo izboru stručnjaka koji postaju deo našeg tima. Shodno osnovnoj delatnosti, jezgro kompanije čine visoko obrazovani i stručni kadrovi tehničke struke, ali i stručnjaci ostalih specijalnosti neophodnih za zaokruženu poslovnu celinu, kakvu predstavlja PiN Computers.

Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih zaposlenih u PiN Computersu jeste strast ka novim tehnologijama.

Posebnu odgovornost svi zaposleni imaju prema našim klijentima. To se prvenstveno odnosi na dobro poznavanje poslovnih partnera i održavanje stalnih veza s njima. Zahvaljujći tome, naš stručni tim dobro poznaje njihove želje i potrebe i u mogućnosti je da im ponudi najadekvatnije rešenje. Pored toga, to nam omogućava da prepoznamo njihove specifičnosti i predložimo im neko novo, tehnološki inovativno rešenje, koje se tek pojavljuje na tržištu.

Naši stručnjaci kontinuirano pohađaju stručne seminare i treninge, poštujući postulat da znanje i stručnost moraju svakodnevno da se unapređuju i usklađuju sa novim trendovima. Uz to, na stručnim skupovima i izložbama u zemlji i u inostranstvu, upoznaju se sa novitetima u oblasti informatičke opreme i potrošačke elektronike, i zbog toga su u mogućnosti da našim klijentima iz prve ruke prenesu novitete sa svetskog tržišta.

Stručne konsultacije i treninzi u okviru kompanije se periodično organizuju i obuhvataju kako obuke iz oblasti tehnologije, tako i one iz veština prodaje.

pin computers headquarters novi sad
Kompanija PiN Computers se bavi distribucijom informatičke opreme i potrošačke elektronike, kao i pružanjem dodatnih usluga, pre i nakon same prodaje. Sedište firme je u Novom Sadu, gde je i osnovana 1997. godine, a značajnu ulogu u poslovanju ima i ogranak u Beogradu.
MISIJA-Naša misija je da ispunjavamo ali i utičemo na zahteve tržišta...

VIZIJA-Naša vizija je da budemo dominantan distributer ...