PIN Soft world Srpski

PODRŠKA PRODAJI

PIN Distribucija Srbija

Podrška klijentima je jedna od ključnih oblasti našeg poslovanja. Smatramo je izuzetno važnom u procesu izgradnje partnerskih odnosa sa svim našim klijentima.

Vidovi podrške koje pružamo su različiti i prilagođeni su pojedinačnim potrebama klijenta kako bismo zajednički pronašli najadekvatnije rešenje za njih – od prodajnih i promotivnih, preko tehničkih, do finansijskih i postprodajnih.

Kako je visoka tehnologija oblast delatnosti kojom se bavimo, smatramo da je snažna višenamenska podrška izuzetno važna za uspešnu saradnju, jer je to oblast koja se izuzetno brzo razvija i samim tim zahteva stalno praćenje i upoznavanje sa novitetima na tržištu.

PiN Computers koristi različite kanale distribucije, uvažavajući specifičnosti svakog od njih i prilagođavajući im vrste i oblike podrške koje pruža. Mi smo stalna veza između proizvođača koje zastupamo i klijenata, i to tokom čitavog procesa – od ugovaranja proizvodnje do isporuke na mesto prodaje, te servisiranja u garantnom i vangarantnom roku.

Partnerski portal PiN Computersa su među prvim takvim portalima razvili naši stručnjaci kako bismo ostvarili kvalitetnu on line saradnju sa klijentima. On klijentima olakšava proces planiranja, naručivanja, praćenja porudžbina i finasijskih pokazatelja, ali i proces reklamacija i servisiranja opreme. Informacije koje su dostupne na portalu u velikom broju slučajeva pomažu klijentima u rešavanju njihovih problema.

Partnerski portal obuhvata pregled kompletne ponude proizvoda koje distribuira PiN Computers, kao i najavu novih proizvoda i akcija koje pripremamo. Na taj način, klijentima je olakšan izbor, ali i proces planiranja narudžbi i značajno povećana efikasnost. Uz detaljne specifikacije i slike proizvoda, kao i brošure i ostali informativni materijal u elektronskom obliku, naši partneri brzo i jednostavno mogu da saznaju sve detalje o proizvodima u našoj ponudi.

Proces podrške obuhvata i raličite vrste pomoći u organizaciji i realizaciji prodajnih promocija.

Naša podrška klijentima se ne završava trenutkom prodaje. Naprotiv, klijentima smo na raspolaganju u svakom trenutku, trudeći se da efikasno i pouzdano odgovorimo na sve zahteve. Koristeći partnerski portal, ali i sopstveni vozni park, servisne centre, kao i stručan i posvećen tim, predstavljamo snažan oslonac svim našim poslovnim partnerima i klijentima.

pin distributions
Distribuciji, kao osnovnoj delatnosti, Pin Computers pristupa sa posebnom pažnjom, a sam poslovni proces se razvija i unapređuje iz godine u godinu.

Distributivna mreža PiN Computersa pokriva čitavu teritoriju Republike Srbije, uz svakodnevnu isporuku vrata-do-vrata. Ono što je veoma važno istaći jeste činjenica da se distribucija obavlja vozilima koja su deo našeg voznog parka.
pin repair
Servis je bitan organizacioni deo naše kompanije i zapošljava iskusne i pouzdane servisere, sposobne da reše probleme sa kojima se suočavaju naši klijenti.

Važno je napomenuti da servisni centri postoje u nekoliko gradova u Srbiji, što dodatno ubrzava radni proces i efikasnost.
pin logistic
Kvalitetna logistička podrška, tokom čitavog poslovnog procesa, često razdvaja uspešne i delimično uspešne kompanije. Svesni te činjenice od samog osnivanja kompanije, trudili smo se da naša logistička podrška bude najbolja i najefikasnija u datom trenutku, i da je iz dana u dan razvijamo, dopunjavamo i unapređujemo.

PiN Computers poseduje nekoliko skladišta u većim gradovima u Srbiji, ukupne površine preko 2000 kvadratnih metara.
pin education
Termin edukacija u PiN Computersu podrazumeva dva segmenta. Prvi predstavljaju periodične obuke i treninzi koji se organizuju za naše zaposlene, a drugi su konstantno informisanje, prezentacije i obuke koje PiN Computers organizuje za svoje poslovne partnere.

Obuke koje se organizuju za klijente se sprovode u saradnji sa proizvođačima i veoma često su predavači vodeći stručnjaci svetski priznatih kompanija koji našim klijentima prenose najsavremenija stručna znanja.
pin business help
Podrška klijentima je jedna od ključnih oblasti našeg poslovanja. Smatramo je izuzetno važnom u procesu izgradnje partnerskih odnosa sa svim našim klijentima.

Partnerski portal PiN Computers-a su među prvim takvim portalima razvili naši stručnjaci kako bismo ostvarili kvalitetnu on line saradnju sa klijentima. On klijentima olakšava proces planiranja, naručivanja, praćenja porudžbina i finasijskih pokazatelja, ali i proces reklamacija i servisiranja opreme.

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /var/www/www.pinsoft.com/lang/sr/podrska_prodaji.php on line 81